Mohd Fais Sani

Mohd Fais Bin Sani merupakan seorang remiser di CGS CIMB di bawah team Idea Saham. Mempunyai ijazah kejuruteraan Mekanikal dari Tokai Universiti di Jepun dan fasih berbahasa Jepun dan juga mempunyai pengalaman sebagai Perunding Hartanah. Selain daripada teknikal analisis dan saham, beliau boleh memberikan nasihat berkaitan dengan jual beli rumah secara detail.

Beliau juga merupakan seorang founder di laman web kewangan yang sedang meningkat naik smartinvest101 dan youtube channel smartinvest101 yang aktif memberikan input dan perkongsian berkaitan dengan topik kewangan secara umum kepada pembaca di Malaysia. Beliau ingin menjadikan laman web tersebut sebagai rujukan agar perkongsian beliau membolehkan lebih ramai rakyat Malaysia yang arif berkaitan dengan topik kewangan. Saham, pelaburan, tambah income, unit trust dan lain-lain adalah antara topik dalam laman web juga youtube channel beliau.

Mula menceburkan diri dalam saham sejak tahun 2016 lagi dan aktif berdagang saham dan FCPO. Terdetik untuk menjadi remiser dengan misi untuk menjadikan ataupun tolong client dapat return yang tinggi sikit daripada ASB dan Tabung Haji. InsyaAllah ianya tidaklah sukar dengan teknik yang simple dan betul. Dengan 2 SOP simple yang diajar oleh remiser Fais khusus untuk client. Nakkan beliau memberikan support dan trading idea. Boleh whatsapp beliau di nombor bawah.

Hubungi Remisier Kami

Pertanyaan anda telah berjaya dihantar. Pihak kami akan segera berhubung dengan anda!